Klaar voor de eindsprint

13-10-2023

Nog een paar weekjes tot aan de eerste uitvoering van het Requiem van Fauré. Op zaterdag 28 oktober trappen we af met een concert in Stadsklooster San Damiano in Den Bosch. 

We maken ons dus op voor de eindsprint! Na maanden van afzonderlijk repeteren komen er nu een aantal gezamenlijke repetities aan van La Bella Vita met het Oisterwijks Kamerkoor en Kamerkoor Mi Canto uit Heeswijk-Dinther.


Koop je kaartjes nu al online:


Het is bij die gezamenlijk repetities niet alleen een kwestie van aan elkaar wennen en natuurlijk vooral van elkaars zang, spel, stemmen en partijen op elkaar afstemmen, maar zeker ook van afstemming met de dirigenten. 

Antoine van Wanrooij (La Bella Vita), Peter van Aerts (Oisterwijks Kamerkoor) en Enrico van Schaik (Kamerkoor Mi Canto) zullen ieder een concert leiden. 

Heb jij al kaartjes besteld? Dit kan online via de webshop. Koop je liever aan de kassa? Dat kan ook, op de dag van het concert zelf. Let op: alleen contant of via qr-code, geen pin. Volwassenen: 15 euro, kinderen tot en met 12 jaar: 5 euro.

Requiem van Fauré
Zaterdag 28 oktober 15.00 uur: Stadsklooster San Damiano in Den Bosch
Zaterdag 11 november 15.00 uur: Sint Petruskerk in Oisterwijk
Zondag 12 november 15.00 uur: Abdij van Berne in Heeswijk Dinther 

We hebben er zin in
en hopen dat je komt kijken en luisteren!