Het Requiem van Fauré zoals je het nog nooit hebt gehoord!

10-09-2023


Dit wil je niet missen! Accordeonvereniging La Bella Vita die samen met twee koren het prachtige Requiem van Gabriel Fauré ten gehore brengt. En dat niet een keer, maar maar liefst drie keer.

La Bella Vita, het Oisterwijks Kamerkoor en kamerkoor Mi Canto uit Heeswijk-Dinther zijn al maanden hard aan het repeteren voor deze zeer bijzondere uitvoering van het requiem. Het eindresultaat is te horen op zaterdag 28 oktober (Stadsklooster San Damiano in Den Bosch), zaterdag 11 november (Sint Petruskerk in Oisterwijk) en zondag 12 november (Abdij van Berne in Heeswijk-Dinther). Alle drie de concerten beginnen om 15.00 uur.

Daarnaast brengt elk ensemble enkele eigen werken ten gehore.

Kaarten voor dit concert kosten 15 euro. De kaartverkoop begint over enkele weken. Wil je een seintje krijgen als het zover is? Laat dit dan svp weten door onderstaand formulier in te vullen of stuur een mailtje naar avlabellavita@gmail.com. Uiteraard kun je ook altijd een van onze leden raadplegen.


Ja, ik wil graag op de hoogte gehouden worden 
over de kaartverkoop voor het Requiem van Fauré: 


Via de website en/of facebookpagina van La Bella Vita gaan we je de komende weken nader informeren over dit bijzondere project. 

Het grote verheugen kan beginnen!
We zien je heel graag terug bij een van onze concerten!